обедната почивка не е това, което беше

когато mall-ът е на същия етаж

betahaus |

е пионерът на споделените работни пространства в България. Част е от coworking мрежа в Европа с клонове в Берлин, Барселона, Хамбург и Букурещ.

coworking пространствата са чудесна алтернатива на традиционния офис, работата от вкъщи. Можеш да го ползваш и като място за срещи с екипа си или с клиенти.

локации в София

гъвкави решения за работа в сърцето на София и в утвърдени бизнес райони.

coworking flex решения

за всякакъв размер компании. Избери light, място на споделено бюро или собствен офис.

coworking za edin den

дневен достъп

важи за един работен ден от 9:00ч. до 18:00ч.

40лв

spodelen ofis sofia

light

7 посещения за 1 месец

24/5 достъп

150лв

spodelen ofis sofia

споделено пространство

твоето място на споделено бюро

от 400лв

private office sofia

собствен офис

за теб и твоя екип, с ограничен достъп

от 500лв на човек

нашите обитатели

За нас е удоволствие да сме част от най-новия споделен офис на betahaus. Тук разполагаме с всички удобства и съвременни технологии, за да се концентрираме върху ефективното изпълнение на работата си. Убеден съм, че сме избрали правилната локация за първия ни офис в София.

Тодор Петков генерален мениджър в българския клон на KBC Global Services

В бетахаус е изключително уютно, екипът е много топъл и любезен. Чувстваме се обгрижени тук. Пространството отговаря на всички наши нужди, предразполага за ефективна работа и колаборация; общността от професионалисти е вдъхновяваща.

Валентина Миланова основател, Daye

За мен и екипа на Hlebarov.com, betahaus е мястото за работа. От години работим remote, но това да имаме удобна и уютна физическа среда, където да се събираме заедно, на живо е изключително ценно в работата ни.

Йордан Хлебаров основател, Hlebarov.com

Бетахаус е мястото, от което нашата компания имаше нужда. Усещането за ‘ходенето на работа’ се промени с идването ни тук и мисля, че и колегите ми биха споделили същото.За мен силата на Бетахаус е в това, че имаме избор – има по нещо за всеки и това много добре се комбинира с философията на Софима за гъвкавост в работното ни ежедневие и начина, по който изобщо живеем и работим.

Симеон Прокопов основател, Sofyma WEB

betahaus в джоба ти

с мобилната апликация можеш лесно и бързо да запазваш зали за срещи, кабинки за разговори, да влизаш във всяка betahaus локация с телефона си и т.н.

галерия

партньори