След betabreakfast на 1 ноември малко съжалихме, че представихме чужденците в betahaus наведнъж, защото всеки от тях определено има какво да разкаже. Затова решихме в рубриката да представим един от тях. На вашето внимание г-н Gabriel Hershman – журналист на свободна практика и отскоро писател. За да не го разсейваме от новото му занимание, взехме едно блиц интервю:

1. От колко време живееш в България и какво те доведе тук?
Живея в България от 2007г. Ожених се за българка и се преместихме заедно в София, след като започнах работа като редактор във “Вагабонд” – българско списание на английски език. След това се присъединих към Sofia Echo Media, където работех като редактор и пишех хроника.
2. С какво се занимаваш в момента?
Пиша биография на един много недооценен британски актьор на име Иън Хендри. Трябва да ви кажа, че писането на книга е едно доста самотно занимание. Но скоро приключвам  и започвам да се оглеждам за нови възможности.
3.Има ли положителна промяна в работата ти откакто си в betahaus?
Срещам се с немалко хора, но както казах, в последните месеци бях концентриран върху книгата си и поради тази причина не съм работил съвместно с другите коуъркъри. Това обаче би могло да се промени.
4.А като цяло как ти се отразява коуъркингът и betahaus?
Идеята на betahaus е страхотна, особено за хора като мен, които не могат да работят вкъщи. Също така смятам, че е страхотно място за нетуркинг за тези, които търсят нови възможности за работа.