Content Designer 

Screen Shot 2014-10-07 at 10.44.02 AMПривет от нас и нашите обитатели TriplePro – те са маркетинг компания, създадена в Холандия през 2004-та година, която наскоро разшири дейността си с офис и в София. Специализирани са в cross channel маркетинг проекти, като в процеса на работа успешно комбинираме брандинг, онлайн маркетинг, директен маркетинг и директни продажби. Тъй като до момента са в скромен екип, искат да го допълнят с някой като теб – креативен, мотивиран и отворен към нови възможности и идеи. 

Един от проектите, с които се занимават е разработване на уеб сайтове в нашия собствено развит CMS. 
Търсят някой, който да намери удоволствие в извличането на максимален резултат в рамките на ограниченията на нашата система. Интересът в онлайн маркетинга и потребителския интерфейс е нещо, което трябва да имаш. Нека те успокоят – не изискват от теб програмистки умения. 

Типичните ни клиенти за този проект са малки и средни компании в Холандия, които се нуждаят от помощ с онлайн имиджа си, а един от продуктите, които им предлагат, са относително прости, но за сметка на това ефективни уеб сайтове. Твоята основна задача ще бъде да настройваш и адаптираш сайтове по готови темплейти в нашия CMS и да ги правиш по-лесни за конвертиране, като подхождаш творчески към малките корекции на дизайна.
Разбира се, имат и няколко допълнителни изисквания към теб: искрен интерес в онлайн маркетинга и дизайна, добро владеене на писмен и говорим английски, както и отношение и внимание към детайлите. Бонус точки за теб, ако разполагаш с някои основни познания по CSS и / или Adobe Photoshop. Тук ще те облекчат отново –  не държат да имаш съответното образование. Желанието и мотивацията ти са ни напълно достатъчни.

Каква ще бъде твоята заплата? – Между 750 и 1000 лв., в зависимост от познанията и уменията, които ни покажеш.

Как да кандидатстваш? – Много е лесно – просто им изпрати кратък e-mail на info@triplepro.bg с малко информация за теб и кога най-рано можеш да започнеш и ние ще ти пишем.

Имаш време да го направиш до четвъртък (09.10.2014 г.), а интервютата ще се състоят в петък (10.10.2014)