Дойде време да задълбочим познанията си в областта на 3D принтирането.
За тази цел на 15 октомври от 19 часа, пионерите на технологията Георги Чипов и Демир Тончев не само ще ни запознаят теорията, но и ще ни въведат в практиката. По този повод сме подготвили работилница, на която ще се учим как, разчитайки на въображението си и една машина, да създаваме изделия, от които се нуждаем или пък просто желаем да имаме.
Съоснователите на Print3D.bg ще направят жива демонстрация на работата на 3D принтера, възможностите, които предлага, и материалите, които използва. Освен това участниците ще преминат курс по работа с една от най-разпространените програми за моделиране – 123Design, който ще им даде възможност да проследят технологията на създаване на едно изделие – от зараждането на идеята до превръщането й в материя.
В рамките на 3 часа „татковците на 3D принтера“ ще ни помагат да 3D проектираме, след което моделите ще бъдат принтирани и предоставени на създателите им.
За да бъде обстановката още по-приятна, всички уморени от дългия работен ден ще могат да се освежат с любимата енергийна напитка на betahaus Club-Mate.
Брой места в работилницата: 15
Ръководители на работилницата:
Демир Тончев, съосновател на Print3D.bg
Георги Чипов, съосновател на Print3D.bg и създател на проекта SmartHand
Тихомир Недев, 3D професионалист
Необходими материали:

  • Лаптоп (инсталирайте предварително 123Design)
  • Мишка (препоръчително е)

Sell Tickets Online through Eventbrite