Представяме накратко смелите и креативни участници, които ще презентират иновативните си проекти в четвъртък на 30-ти май на betapitch Sofia.
Prisync (Истанбул, Турция)
Prisync е уред, разработен за електронна търговия, който проучва цените на конкуренцията, като по този начин помага на компаниите да опознаят пазара и да определят цените си така, че да постигнат максимална печалба.
Farmhopping (София, България)
Farmhopping свързва фермите с градските хора по целия свят. Това е интерактивна социална платформа за crowdfunding, „в която Facebook среща e-bay за ферми“.
StorPool (София, България)
StorPool е софтуер, който превръща стандартния хардуер (сървъри, устройства, мрежи) в системи за съхранение на информация.
Skiipi (София, България)
Skiipi променя начина, по който хората комуникират, докато са по заснежените върхове чрез софтуерни и хардуерни решения.
Stomt (Пасау, Германия)
Stomt e социална екосистема за обратна връзка. Като Yelp, но подходяща за всичко и по-надеждна, като Twitter и Instragram, но за обратна връзка.
Creatinggenres (София, България)
Creatinggenres  е компания за развиване на експериментални игри, която дава възможност на потребителите да създават свои собствени игри без нужда от програмиране.
StatAce (София, България)

е статистическо онлайн устройство, което подпомага сътрудниченето – лесно е за използване, мощно и икономически ефективно.

Diagostics Systems and Technology (София, България)

Diagostics Systems and Technology разработва устройство, наречено Premos, което дигностицира контролните системи на автомобилите и помага да се следи нивото на амортизация.

 
Lionsharp Solutions (Ереван, Армения)

Lionsharp е екип за технологични иновации в креативната, образователната и производителската сфери.

KOKI (София, България)

KOKI е метод за бизнес изследвания и прогнозиране, който използва колективната интелигентност, за да съставя точни прогнози за бъдещи събития.
Заповядайте на 30-ти за една немалка доза вдъхновение.
Eventbrite - betapitch | Sofia 2013