Screen Shot 2014-10-29 at 2.05.04 PM

“Работилницата по дизайн мислене беше фантастично преживяване. Методологията действително облагородява разбирането ни за проблеми и решения, а начинът, по който Елина ни разкри дизайн мисленето, ми даде усещането, че докато съм само на 10 минути от вкъщи, получавам интелектуално преживяване, за което по принцип трябва да пътувам до Лондон или Сан Франциско.”

Милена, Американски Университет


Screen Shot 2014-10-29 at 2.09.21 PM

“За мен това обучение, освен нови знания, беше шанс и за калибрация с различни хора, която едновременно ме обогати с контакти и идеи и ми даде самочувствие в личен план. За човек, който от 8 години работи в една компания това се оказва особено ценно.”

Валерия, Хайнекен


Screen Shot 2014-10-29 at 2.08.17 PM

“Работилницата е изключително и различно преживяване, в което участниците преминават стъпка по стъпка през отделните етапи на дизайн мисленето. В програмата са преплетени по интересен начин теория и практика, като на всеки етап Елина предоставя инструменти и техники, както и помага на екипите с идеи и практически съвети. Работилницата ще е полезна за всеки, който е въвлечен в разработката на продукт и/или услуга. Забавно, увлекателно, динамично и силно препоръчително.”

Снежина, Телерик
 

Следващият курс по Design Thinking е след броени дни. Все още може да закупите билети ТУК.