Вторник вечер в betacafe’ се проведе първият турнир по тенис на маса и джаги на betahaus| Sofia! Отделихме един ден за възстановяване на физическата форма и днес сме готови да споделим с вас резултата! Въпреки че двата турнира се проведоха едновременно, смятаме, че заслужават да им отделим внимание по отделно. Тук ще научите сухите факти, а за да добиете представа за настроението можете да прочетете впечатленията на един от победителите тук

Тенис на маса

В турнира по тенис на маса се включиха 16 тенисиста. След множество оспорвани двубои до финал достигнаха Мирослав Мирославов и Никола Стоянов. Заобиколени от екзалтирани фенове те изиграха финал, достоен за излъчване по която и да е международна спортна медия! И победилят е … Мирослав Мирославов! Високото спортно майсторство, което демонстрира Миро бе възнаградено с обещаната каса бира и с изненадата – специално принтираната за случая от нашите обитатели print3D.bg, купа. Обитателите и гостите на betahaus, ще имат щастието да се срещат с нашия шампион все по-често тъй като той спечели и една седмица в нашето работно пространство, която обеща да оползотвори в най-близко бъдеще!

Джаги

Дванайсетте отбора по джаги ни представиха един изключително зрелищен турнир! След двата кръга на директни елиминации достигнахме до трите водещи отбора – Валентин и Александър, Йордан и Александър и Сашо и Сашо! При така развилата се ситуация едно бе сигурно, на подиума ще има поне един Александър! Трите фаворита премериха сили и излъчиха победител – The Potweilers (Валентин и Александър) След кратко съвещание двамата шампиони разпределиха наградите по следния начин: купата от print3D.bg остана за Валентин, седмицата в betahaus за Александър, а касата бира бе раздадена на въодушевената публика!

Организационния комитет благодари най-тържествено на всички участници в турнира и на отдадената публика! Този спортен празник ни изпълни с енергия и хъс, които ще впрегнем в организацията на следващия турнир, който ще се проведе в края на месец Август!

Очакваме с нетърпение предстоящите нови спортни предизвикателства и не забравяйте, че бетакафе е отворено за тренировки от Понеделник до Петък от 09:00 до 20:00!

Снимки от събитието можете да видите тук

Ваша бетадомакиня!