[:bg]Нашето пространство винаги е било мястото, където хора със сходни интереси и различни експертизи се срещат, колаборират и създават.
Мислейки в тази посока, създадохме и startup job fair формата, чието трето издание ще се проведе на 12-ти ноември. Това събитие среща стартъпи с хора, които да се присъединят към екипа им. И понеже нуждата от подкрепа на технологични компании, както и на професионалистите, които си търсят работа е почти постоянна решихме да създадем online място, където това да се случва.
Ами да, публикуваме работни оферти на стартиращи и пораснали компании. Помагаме им да открият ресурса, от който имат нужда, за да продължат да се развиват, защото много добре знаем, че най-ценната съставка в рецептата за успешна компания е точният и добър екип.
Ние като динамичен и инакомислещ организъм също постоянно подобряваме и променяме. Затова…

крачка напред…

Работните оферти вече няма да са част от блога ни заедно с другия поток от публикации, както до момента. Отделихме ги в специален job board.
публикуване на обяви
● Борд, в който развиващи се компании могат да обявяват позициите си.
● Борд, където всеки един професионалист може да потърси подходяща работна позиция.
Компании като bulpros, easyconsult, athlon, farmhopping и viber са част от компаниите, които редовно се възползват от нашите комуникационни канали.
Повече информация за цени и условия може да намерите тук или пък ни попитайте на jobs [at] betahaus.bg[:]