[:bg]

Случайно попаднал – пътуващ из балканите.

Балаш е от Словакия. Той е графичен и уеб дизайнер. Хареса ми about в инстаграма му „Location independent mutant graphic designer, music addict, photographer, biker…“. Подхванал е много и интересни проекти. Понякога стои пред лаптота по над 10 часа на ден. Вече втора седмица избира нашето пространство за работа. Намерил ни е във foursquare (използва предимно него, когато е в непознати градове), прочел е няколко ревюта и ето го тук. Можеш да дойдеш и ти безплатно за един ден.
Направи ми впечатление способността му да се изключва и да рисува без изобщо да обръща внимание какво става около него, а в кафенето стават много неща за един ден. Запозна се доста от обитателите ни, дори се включва в някои проекти като дизайнер. Както се казва обстановката при нас предразполага към колаборации.
designer sofia
Балаш е фрийленсър от 6 години. Сподели, че в Словакия фрийленс и стартъп общността е много голяма. Посетил е повече от 20 споделени работни пространства и betahaus е едно от любимите му. С парите, които печели, предимно пътува. Не обича да се задържа много на едно и също място. Един от дигиталните номади е. Казва, че никога не е бил на балканите и, ако имаш интернационални клиенти, то тук е супер място за работа и пътешествие.
Посещението му няма да се ограничи само до София. Мисли да поразгледа и други градове. А след това ще мине през Гърция, Албания и Македония.
Може да го разгледате по-подробно тук |
portfolio  /  instagram  /  dribbble  /  twitter  /  google+  /  500px  /  vsco
споделено пространство софия[:]