[:bg]В събота за четвърти път едни от най-прогресивните компании ще се срещнат с хора, които да се присъединят към екипите им. startup job fair дава възможност на стартиращите компании да се срещнат лично с всички посетители в неформална обстановка. Посетителите пък имат предимството да се запознаят с основателите и да разберат повече за тях.
От 11:00ч. до 18:00ч. ще имаш възможността да срещнеш 16 компании, които общо обявиха над 40 работни и стажантски позиции. Ако все още не си се регистрирал като посетител го направи тук.
Включиха се компании като Uber, beboclub, Dronamics, Transmetrics, TaxiMe, trixir … Всички компании и обявените от тях работни позиции можеш да видиш тук.
startup job fair betahaus
Тази година startup job fair-ът ни има тема – ‘the future of getting a job’. Добавихме му още повече стойност. Като част от програмата ще видим някои от новите и по-ефективни методи да кандидатствате за работа и да разменяте контакти.
Ето я и програмата на презентациите, за които е необходима регистрация, поради ограничен брой места:


12:00 – 13:00

WODIUM – Get an awesome job in 30 seconds

Wodium е платформа за работа, чрез която кандидатстваш за стажантски програми с видео CV-та.


13:00 – 14:00

ChatCard – the digital future of business cards

ChatCard е приложение за лесен и бърз начин за размяна на контакти.


15:00 – 16:00

Enhancv – How to craft a stellar CV (this presentation will be in English)

Enhancv – s a CV-building platform that puts the spotlight on one’s personality and performance, rather than years of experience and other raw data.


Презентациите ще бъдат стриймвани от нашия партньор STREAMER.BG.[:]