Easy Consult представят няколко атрактивни възможности в сферата на web applications, UI/UX и client-side development, базирани на един от динамичните скриптови езици и по-конкретно JavaScript.
Започват с две предложения, първото от които е с изцяло технически фокус, а второто включва разработка на софтуер и консултиране на клиенти.

Senior Front-end Developer
 • Професионален опит в разработката на уеб приложения, базирани на JavaScript, HTML и CSS;
 • Опит с MVVM frameworks, като особено предимство е опита с AngularJS;
 • Професионален опит с responsive design и singe page development;
 • Опит с REST/SOAP.

Oсновен фокус за тази позиция е разработката на мултифункционални уеб базирани приложения, responsive сайтове и RESTful библиотеки.

Software Consultant with JavaScript

Тази роля е по-нестандартна и е подходяща за хора със солидни технически компетенции в сферата на уеб, предимно във front-end частта (JavaScript, UI,UX), съчетаваща разработка на софтуер, имплементация, интеграция и консултация на трети страни.
Онези от вас, които търсят динамика, активна комуникация и съчетание на web development, реализация на проекти и бизнес развитие, биха могли да разгърнат своя потенциал на тази роля.
Двете позиции са в рамките на бързо развиваща се компания за ИТ услуги със седалище в град София и представителства в България, Германия и САЩ. Компанията оперира на множество европейски и международни пазари и е доставчик на целия спектър от ИТ услуги.

Senior JavaScript developer (Client side)

В момента компанията работодател цели да разшири екипите си и за техния уеб отдел търсят опитни Front-end разработчици със следния опит:

 • Доказан професионален опит в разработката на софтуер (3+ години);
 • Опит със следните технологии:  JavaScript; HTML5/CSS3 (Sass / Less + Compass), RequireJS и/или AngularJS, Ajax, REST и JSON.

Проектите представляват различни домейни, свързани с услуги подпомагащи финансовия сектор, както и уеб базирани приложения, които предлагат B2C функционалности чрез RESTful услуги и JavaScript/Angular UI.
Позицията е в рамките на компания, създадена през 1993 година в Ню Джърси, като стартира като глобален доставчик на софтуерни и инженерни услуги с две централи – в Ню Джърси и Минск, Беларус.
През годините компанията се разраства прогресивно и развива представителства в над 20 държави в Европа, Азия и Северна Америка. В момента служителите й наброяват над 15 000 души.
Компанията предлага следните услуги: разработка на софтуер, разработка на уеб и мобилни приложения, разработка на уеб базирани платформи, софтуерно тестване, поддръжка и инфраструктурни и облачни решения.
Компанията оперира главно в банковата и финансова сфера, различни медии, туризъм и хотелиерство, здравеопазване и други.

Senior UI Developer

За една от редките ИТ общности в България, следващи добрите практики за разработка на софтуер, част от голяма ИТ група и подизпълнител на Cisco търсим опитни UI разработчици.

 • Професионален опит в сферата на уеб базираните приложения;
 • Опит в дизайна и разработката на уеб базиран UI;
 • Опит в HTML, CSS, JavaScript (jQuery).

Kомпанията работодател е глобален доставчик на ИТ услуги с фокус върху CISCO технологиите. Предоставя услуги по разработка на софтуер, уеб и мобилни приложения в областта на социалните мрежи и корпоративните комуникации.
Екипът има дълбоки познания и богат опит в сферата на съвместната работа в корпоративна среда, включително създаване на големи, скалируеми облачни решения и платформи и техническа поддръжка. Всички услуги и решения са съобразени с вътрешните политики на клиента по отношение на сигурност и управление. Позицията предполага работа в близка комуникация със софтуерни разработчици за международни проекти, базирани на CISCO технологиите.

Senior JavaScript developer (Client side)

За международна компания, чийто главен фокус е разработката на решения в сферата на онлайн разплащанията и мобилните  услуги с офиси в Ирландия, Кипър, Англия и Австрия, търсим опитен JavaScript разработчик.

 • Професионален опит в сферата на уеб приложенията (client side);
 • Oпит със следните технологии: JavaScript, HTML и CSS3;
 • Опит с МVVM frameworks oт порядъка на AngularJS и/или Backbone;
 • Опит в разработката на многофункционални  single page приложения.

Koмпанията е основана през 2007 година като част от голяма група и в момента се явява глобален доставчик на услуги в сферата на онлайн разплащанията, технологии и решения за управление на риска. С история в областта на иновациите, в компанията работят патентовани технологии и методологии в обслужването на стабилна и нарастваща  клиентска база.
За повече информация се свържете с тях на careers@easyconsultbg.com