Team Desk betahausTeam Desk-овете са едно от най-хубавите неща в работното пространство на betahaus. Да, естествено, че така ще твърдим ние, но замислете се обективно – това са бюрата, на които работливи и креативни хора се събират на едно място, обменят идеи и променят бъдещето си/ни. Е, останаха ни още само две такива бюра.
Нека преговорим – Team Desk е бюро, предназначено за екип от двама до четирима човека, като най-често това са представителите на малки бизнеси и стартъпи. Давамe ви задача да измислите нещо по-вълнуващо от това да започнеш своя компания във времената, в които живеем.
Докато си мислите по въпроса, ще ви кажем нещо друго – всеки един от заетите 7 Team Desk-а в работното пространство на betahaus в момента е работното място на едни от най-интересните стартъпи в София, които създават ли, създават. Енергията им е направо заразна. Имаме още двe свободни такива бюра, но не се знае докога. Запознайте се с цените им, визуализирайте себе си и смелите ви съучастници на това ново работно място и ще чакаме да се свържете с нас на contact@betahaus.bg или направо да дойдете за тестов ден и да се видим на ул. „Крум Попов“ 56-58. До скоро!

Team Desk

Team Desk betahaus