Screen Shot 2014-08-22 at 10.14.38 AMTriplePro – са маркетинг компания, създадена в Холандия през 2004-та година, която наскоро разшири дейността си с офис и в София. Вече половин година обитават betahaus. Специализирани сa в cross channel маркетинг проекти, като в процеса на работа успешно комбинират брандинг, онлайн маркетинг, директен маркетинг и директни продажби. Тъй като до момента са в скромен екип, искат да го допълнят с някой като теб – креативен, мотивиран и отворен към нови възможности и идеи. Позицията е content creator.

Един от проектите, с които се занимават, е разработване на уеб сайтове в тяхната собствена развита система и оказване на съдействие на техните клиенти, за могат да се представят по-добре пред целия свят. Търсят някой, който да намери удоволствие в извличането на максимален резултат в рамките на ограниченията на нашата система. Интересът в онлайн маркетинга и потребителското поведение е качество, което трябва да притежаваш. Нека те успокоят – за това не са нужни умения за кодиране.

Типичните ни клиенти за този проект са малки и средни компании в Холандия, които се нуждаят от помощ с онлайн имиджа си, а един от продуктите, които им предлагаме са относително прости, но за сметка на това ефективни уеб сайтове. Твоята основна задача ще бъде да настройваш и адаптираш тези сайтове в нашата система и да ги правиш по-лесни за конвертиране, като подхождаш творчески към съдържанието и малките корекции на дизайна.

Разбира се, имат и няколко допълнителни изисквания към теб: искрен интерес в онлайн маркетинга и дизайна, както и отношение и внимание към детайлите. Бонус точки за теб, ако разполагаш с някои основни познания по CSS и / или Adobe Photoshop. Тук ще те облекчим отново – не държим да имаш съответното образование. Желанието и мотивацията ти са ни напълно достатъчни.

 Каква ще бъде твоята заплата?

– Между 750 и 1000 лв., в зависимост от познанията и уменията, които им покажеш.

Как да кандидатстваш?

– Много е лесно – просто им изпрати кратък e-mail на info@triplepro.bg с малко информация за теб и те ще ти пишат. Имаш време да го направиш до 05.09.2014 г.