[:bg]

Startup Job Fair @ betahaus е събитие, което за втори път ще срещне стартиращи компании с хора, които да се присъединят към екипа им и да допринесат за реализирането на идеите, иновационните проекти и цялостното им развитие.

Второто издание стартира в събота от 10:00ч. ще продължи до 17:00ч. с едночасова обедна почивка. Различното в случая е, че освен щандове за компаниите в голямото ни пространство за събития ще има и презентационна част. Компаниите ще правят и кратка презентация, за да ви запознаят по-подробно с дейността си. Тези презентации ще се случват на втория и на третия ни етаж в обособени зали – Dialog I, етаж 2 и Dialog II, етаж 3 (записване и програма).
Обявените работни позиции във vol.2 определено са разнообразни. Има и много места за стажанти. Една част от компаниите се включиха и в първото издание, което се случи януари месец.
Ето какво сподели Христо Чернев, съосновател на приложението TaxiMe:
христо чернев, taxime
 
“Срещнахме се с много и интересни личности по време на изложението през януари месец. Трима от тях вече са част от екипа ни. Организацията на събитието беше чудесна, бихме се включили отново и го препоръчваме на стартиращите компании”
 
Изложението е безплатно за посетители. Изисква се РЕГИСТРАЦИЯ.
А ако ни попълните анкета на излизане от събитието, ще участвате в томбола. Двама от вас ще спечелят място на flex бюрото ни за по 10 дни, четирима ще спечелят място на flex бюрото ни за по 5 дни и двама от вас ще идват на ежеседмичната ни betabreakfast безплатно цял месец.
работа в стартъп

Ето ги компаниите и позициите, които са обявили

 
RooBar – Social Media Specialist и Graphic design стажант; Coherent Labs – C++ developer, Senior C++ developer, Senior JavaScript developer, Game UI/Front End developer и Support Engineer; Baby Buddy App – JavaScript Developer, Back-End Developer; Twisted – UX/UI Designer; TopIdeas – Online Marketers, Content Manager (German) и стажанти; Perpetto – SoftwareEngineer и Marketing стажант‬, Join The Players – Digital Marketer и Marketing Researcher и стажанти, CODE RUNNERS – ProjectManager‬ и Ruby/Rails Developer; Prosfit – Python Developer, Software QA (incl. automation), R&D стажант, R&D Engineer, Customer / Technical Support , Social Media стажант; SharingXChange – Sales and Marketing, Customer Support, Marketing Communications, System Admin, Finance и на стаж Finance, Business Development, Marketing (PR, Social Media incl. Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube, ect), Video Production, Marketing Communication, Research, Software Development, QA/Testing, Design, System Administration; Reloyalty – Marketing Director, Community Manager, Blockchain Engineer, Senior Software Architect; Tradeo – DevOps Engineer, Office System Administrator, Web Developer, Customer Support Representatives, Sales Representatives; TaxiMe – Community manager, Operations manager, Back-end engineers (Python, Go), DevOps engineer (Ansible, Docker, Kubernetes, AWS); Careertown – FrontEndDeveloper‬; Carista – 2x Senior Software Developer Engineer (Mobile), 1x Junior Software Developer Engineer (Mobile), 1x Web Development Engineer, 1x Technical Lead / Software Development Manager; pCloud – UX Designer‬ и C++ Software Engineer;  Broshura.bg – Junior to Mid-level Developers, Creative copywriters и Marketing-addicted starters; Transmetrics – Front-End Developers; Melissa Climate – Front-End Developer и последно ние, betahaus имаме нужда от нов човек зад бара и стажант събитие. Нас ще ни срещнеш на бара в кафенето.


След 17:00ч. всички се събираме в кафенето, за да пийнем и да добавим още стойност на изложението.[:]