Easy Consult ви представят някои от най-добрите възможности на пазара за Java Development. Според индивидуалния опит предлагат Web, Server-side back-end, JEE/JSE роли. Като нива позициите варират от Senior и Mid-level програмисти до Team Lead и стажанти. Вярват, че разнообразието ражда добрия избор.
 

Senior Java Developers and Team Leaders

за една от най-бързо развиващите се големи software product R&D delivery company на глобално ниво. Ако имате опит или се вълнувате от Miltithreading и Low Latency, Concurrency в контекста на Java, конкретно и J2SE, JMS, Spring, Hibernate, Design Patterns, това е вълнуваща възможност. IT Services дейността на компанията, която се развива повече от 20 години и е класирана като Tech Star от Forbes, включва проекти в областта на бизнес информацията, електронна търговия, финанси и образование, cloud computing.
Екипът в България работи по проекти, свързани с една от най-големите британски банки. Ключови думи: High-frequency trading (HFT) with Multi-threading, Concurrency development, Low (sub-millisecond) latency, Big Data solutions, deep low server-side level of software development.
За повече информация, препоръки или кандидатури за тази и по-долните позиции можете да пишете на java@easyconsultbg.com
 

Sr. SW Engineer in Java (Consultant role)

Ролята е свързана с подобрение и разработка на нови функционалности на софтуерни продукти, поглед към архитектура, работа с requirements, интеграция. Ако се занимавате с програмиране и IT Delivery и консултация на архитектура и дизайн, или имате желание успоредно с програмисткия си опит да растете и към второто, това е добра възможност.
@Позициите са в рамките на глобален лидер в сферата на Cloud и Virtualization software и услуги. Позициите и свързаните с нея екипи имат глобална разположеност и работи с клиенти от цял свят. Фокусът на дейност е върху интеграцията на софтуерните решения и персонализиране на продуктите съобразно нуждите на клиентите.
 

Full-stack Developers и Java Developers

Искате ли да се присъедините към екипите на една от най-добрите ИТ общности в България? Работата е в компанията на ярките професионалисти от Cisco Bulgaria, които имат своя продуктова линия и разпознаваемо портфолио.
Основни технически изисквания:
Solid experience in developing with Java technologies, including: Spring, Hibernate, Jersey, REST
Ability to design components of distributed, complex, concurrent and highly-scalable systems
Experience with SSO, Maven and Jenkins, SQL and NoSQL databases
В добавка за Full-stack developer предимство са:
Previous experience in UI design and development, incl.: HTML, CSS, JavaScript
Experience with various front-end libraries, including Bootstrap, AngularJS and similar
Familiarity with LifeRay, Tomcat, SOLR, XMPP
 
За техния клиент, международна компания, специализираща в Payment Solutions, online и mobile услуги, търсят JEE гуру. Централна локация и колегиална атмосфера съпътстват интересните SW проекти. Database иSQL са предимство.
Основни дейности:

  • Implementing project modules/ solution components as per specified project requirements;
  • Actively participating in trainings, knowledge transfer, code reviews;
  • Carrying out assigned projects, and being involved in specification with customers, proposing and discussing designs;
  • Providing application support and maintenance;
  • Proactively identifying potential improvements, driving for their implementation.

 
Ако сте любопитни за една или повече роли, можете да кандидатствате, да получите конфиденциална информация или просто да изпратите съобщение за подробности на java@easyconsultbg.com.
Ако случайно не проявявате интерес, може да проявите щедрост пред приятел,  споделяйки настоящата информация или препоръчвайки подходящ според вас специалист.