октобър
Запознаваме ви с Николай, който застава зад бара в нашето кафе.
А, този номер едно е просто защото следваме реда на появяване в нашата къща (т.е. има още един за представяне). Ники работи от около месец при нас. Разбира се, че му се радваме – вторият мъж в екипа ни е. Харесва му да се грижи за betacafe. Запознава се с много и интересни хора.
Ники е роден във Варна. Завършва пространствен дизайн във ВСУ. В София го води офертата му за работа във фирма за 3D визуализации, която оставя в последствие. В момента той и негови колеги развиват собствена платформа в сферата на дизайна. Убеден е, че неговото идване в бетахаус ще му бъде от голяма полза при развитието на проекта.
Живял е четири лета в Америка. От там са му останали адски много впечатления, приятелства и още един куп позитивизми. „Като на всеки един средностатистически млад човек, отраснал в България са ми се случвали всякакви глупости, за които грам не съжалявам, даже напротив ха-ха“
_DSC0308
 Попитахме го разни неща:

betahaus e:

Н.: Къща която събира много интересни хора под един покрив.

какво искаш от betacafe?

Н.: От него искам да ме събужда, понеже съм ленивец (понякога), но пък ако тълпите хора сутрин не подействат има клуб Мате :). Възприемам го като най-приятното работно място и място за работа.

кое е любимото ти събитие до момента?

Н.: Octoberfest и турнири

какво ще стане след 1-и Януари 2015г.?

Н.: След 1-и януари ще стане 2-ри януари, вероятно ще е настъпил махмурлук, а после на 31-ви януари е рождения ми ден, и след това пак така. (цикли)

любима джаджа?

Н.: Компютърът ми.