Когато споделихме за новата локация Шипка 6, много хора си мислеха и ни питаха дали това ще е втората ни къща.

“местим се”

беше отговорът тогава. Няколко месеца след като се преместихме в сградата на Съюза на Българските Художници се откри възможност за ново betahaus място. Сега отговорът е “да, имаме втора локация”. И то каква…

Би ли работил от тук?

Добре дошъл на площад Славейков… по-скоро отгоре му!

betahaus 2 ще се помещава на последния етаж в една също доста емблематична софийска сграда!

Ето малко от историята й и как е изглеждала …

Ако нечие любопитство се е отключило – повече информация покрай площада, може да чете тук.

добре дошъл в клуба

В концепцията на новото ни пространство ще присъства нов елемент, който отдавна искаме да тестваме – клубно членство. Във времето сме си мечтали и споделяли колко би било яко, и важно да има място в центъра на София, където да се събират хора от всякакви сфери на дейност. Място, на което  да обменят опит и идеи, да пият кафе или коктейл заедно, или пък просто да поработят.

Клубното членство със сигурност е допълнението, от което коуъркинг моделът ни има нужда, за да добие цялостен вид. Той ще бъде за хора от най-различни индустрии – от основатели на компании и двигатели на бизнес, през артисти, до успешни хора от спорта, културата и  музиката…

Клубните пространства или “social clubs”, както ги наричат на запад, започват да стават все по-търсени места от хора, които съчетават полезното с приятното на по-алтернативно място – микс между офис, кафене и бар. 

Социалните клубовете започват да заемат дори част от пазара на нощните заведения. Това потвърждава факта, че хората се чувстват най-добре когато са в общност. 

Запиши се тук, за да получаваш информация за клуба и betahaus. Очаквай клубното членство да заработи есента.

Нашето ново пространство има две тераси с меко казано убийствена, панорамна гледка към сърцето на София. Всеки член ще има ексклузивен достъп до „coworking lounge“ зона за работа и събития, бар, конферентна зала и най-вече общност от разнообразни хора.

Интериорът отново е дело на DontDIY studio. А дизайнът по стените пък ще бъде сътворен от Калоян MZK.

и офиси ще има

Освен клубната част, betahaus 2 ще има и офиси, разположени в едното крило на пространството ни. Всеки един от тях с уникална гледка към София.

Ако имаш нужда от офис или пък искаш да ни питаш нещо друго, свързано новата ни локация пиши на coworking@betahaus.bg или направо ни се обади +359 888204995.

Да, новата ни къща на площад Славейков отвори официално врати днес.

Очаквай още новини от нас.