[:bg]betahaus | sofia е споделено работно пространство на три етажа. С много обитатели, които се развиват в различни и интересни сфери на дейност.
Всички те създават, имат много за споделяне и са част от най-голямата предприемаческа общност. От нея можеш да бъдеш част и ти. Добре дошъл в споделеното работно пространство на beta.


Victus Game са гейминг студио, създадено официално през март 2015, но идеята за играта се заражда от през 2014 година. Тук ви разказах малко повече за тях и играта, която създават.
Решили са да се възползват от Kickstarter, тъй като смятат, че е отлична платформа за набиране на финансиране на indie game проекти. Парите, от които имат нужда ще им осигурят спокойствие, за да могат да завършат разработката на играта и да имплементират всички функционалности, които са планирали. От друга страна, в Kickstarter има много хора, които разбират от разработка на игри и ако ги подкрепят, ще натрупат player база с хора, които ще им помогнат да завършат проекта си по най-добрия начин с критика и коментари.
victus game kickstarter
Подготовката за кампанията е продължила около три месеца успоредно с останалата им работа по играта. Споделят, че е бил напрегнат период и, че колкото повече време имаш за подготовката на кампания, толкова по-добре.
Надяват се да успеят да съберат сумата от 10 500 паунда (15 000 долара) успешно и да имат възможност да пуснат играта още есента.
Кампанията им вече е факт. Можете да ги подкрепите тук. И като за официален старт, нека го полеем с музика. Днес в 19:00ч. елате в betahaus, за да се запознаете с екипа, който създава тази игра.

Ето така ще протече launch партито тази вечер |

19.00 – 19.10 Гейм дизайнерът на Victus Game – Радомир `Гадина` Мирчев ще ни разкаже подробности за новата си бордова игра – A Place in The Sun.
19.10 – 19.15 Какво е character design и как се случва? Николай Узунов от Victus Team ще ви каже
19.15 – 19.25 Как се озовахме тук? От концепцията на Victus Game до Kickstarter кампанията ни
19.25 – 19.28 Kickstarter видеото на Victus Game
19.30 -> Chit-chat, beer, VR демонстрации от нашите приятели от VR Express
Музиката ще бъде с LEAN HOUSE DJs
VR Support: VR Express

Повече се събитието може да видите тук.

[:]