[:bg]Ключова дума за утрешния ден ще бъде дизайн.
Изложбата “Дизайнът, който променя” – съвместият ни проект с One Design Week 2016 показва как дизайнът живее свой собствен живот навсякъде около нас.
След проведен конкурс, на който бяха поканени всички артисти, които да творят на тема “ – Мога ли да помогна?”, избрани бяха дизайните на – Габриела Стайкова, Деница Инджова, Елена Кръстева, Илия Ламбов, Петра Попангелова, Милен Велико и Цветелина Панова, а те самите получават пропуск за ONE DESIGN WEEK 2016 Forum.
За музикалния аранжимент на дизайна ще се погрижи DJ Gudel, който ще ни го направи лятно и фънки само както той може, докато звездите зад бара на любимото betacafe тематично ще подават алкохолен дизайн в чаши с имена – One, Two и Three Design. Обещали са ни концентрат в граници, много свежи сокове, сиропи и цитрусови плодове, а задължително присъствие ще запише Club Mate.
И ако вече сте се почувствали като на плажа, то утре (1.06) в 19:00ч. Ще можете безплатно да се гмурнете и в голямото синьо на betacafe, където дизайнът ще ви прави компания навсякъде. Всички индивиди са поканени, а на входа ще имате шанс да спечелите билет за ONE DESIGN WEEK 2016 Forum.
Не мислиш, че разбираш от дизайн ли? Чил, дизайнът разбира от теб.
 [:]