_DSC0119 _DSC0117

Какво е flex 5?

Не, не е машината, с която се ремонтират разни неща. Flex е най-голямото бюро в работното пространство на betahaus. Побира 15 човека + цялото им оборудване (лаптоп, мишка и евентуално чифт слушалки, ако така ви е по-добре). Толкова е гъвкаво, че побира всякакви професии, характери и настроения. На него  работят много и необикновени хора. Хубавото на това боро е изненадата, която те очаква всеки ден, защото не знаеш кой ще седне днес до теб да работи и какво можеш да научиш от него.

Игри на труда ли?

През месец август десет от вас ще имат изключителната възможност да спечелят билет, на стойност 5  работни дни на flex бюрото. Разбира се, че не е само това. Всеки един от спечелилите ще бъде пълноправен член на betahaus и ние, екипът ще имаме за цел да му осигурим всички необходими удобства. Всеки регистрирал се ще се бори за 1 от 10 едноседмични билетa, валидни през август.
Screen Shot 2014-07-10 at 1.02.28 PM
Игри на Труда съвсем няма да ви карат да преминавате през тежки изпитания, напротив – от вас се иска само да се рагистрирате за играта с някоя от социалните мрежи по-долу.

Като всяка една игра и тази има някои правила:

Регистрацията може да направите до 20.07 .
Спечелилите ще бъдат обявени на 30.07 и ще могат от 1-и Август да използват своята награда.

Екипът на betahaus ви желае успех!