[:bg]От около месец вече си имаме нов член на екипа. Тя олицетворява залата за събития и й вдъхва живот.
Лили се определя като 26 годишен културен ентусиаст с афинитет към вкусната храна. Общо взето чил персона. Да работи в коуъркинг й се случва за първи път и доста й допада. Харесва й как всеки си върши собствените задължения без излишно напрежение и драма.
Пада си по дивана на втория етаж и като цяло по меката мебел в къщата.

Вече от месец в бетахаус и…

Аз както ти отговарям на въпросите с няколко седмично закъснение, бих заключила че почти след месец в бета, се чувствам доста добре – почти като у дома си.
Екип, Страхотни сте!

 

А преди това?

Един проект – Treasure hunt games в библиотеки и музеи в София, за да върнат младите хора в тези old but gold buildings. Доста интересен проект, който в момента е замразен и чака по-добри времена. 

Харесва й да се занимава със събития, защото работата е динамична и те среща с различни хора. Всяко събитие е различно и това й помага да развива нови социални умения. Пък и се кефи да бъде човекът, който стои зад кулисите на едно мероприятие –  невидимата част, без която то не би могло да се осъществи.
 

И за това кратко време не може без глупост…

Май беше втората седмица тук, много рано сутринта се обадих в паника на един човек, който беше резервирал една от малките зали за среща с екипа си, за да му съобщя че закъснява и да го попитам къде е, той сънено ми отговори, че съм се объркала. Когато проверих беше прав, ставаше дума за следващия ден. Той ми благодари за ранното обаждане, била съм по-надеждна от будилник – хаха.

Лили все още свиква със самата къща и нейните обитатели. Кое, къде стои, кого за какво да пита… .

Дали съм щастлива в бета—ОПРЕДЕЛЕНО !!! ;))


от къщата…


виж залата за събития

[:]