След няколко месеца усилена комуницация с виенските организатори на един от най-големите фестивали за предприемачество в света Pioneers, софийското му издание е съвсем близо (сряда, 11 септември от 18,30).
Затова в този пост споделяме кратка, но ценна информация защо Pioneers Unplugged Sofia #1 (защото ще има още) е събитието, в което трябва да участвате.
На първо място това са лекторите – известни лица, които обаче много рядко ще видите да се изявяват в публичното пространство. Това е особено валидно за създателите на telerik Васил Терзиев и Светозар Георгиев. Ако разберете, че се изказват публично някъде другаде, имате едно легендарно капучино от нас.
Другият ни лектор е Райчо Райчев, създател на програмата „Космически предизвикателства„, чиято цел е да въведе високотехнологично образование в страната.
Не на последно място, ако сте представител на стартъп, три млади компании ще имат възможност да презентират проектите си.
Този път изборът на идеи ще е по-различен. Всички желаещите трябва единствено да дойдат с подготвена презентация на USB стик и да заявят желанието си за участие на регистрацията като дадат визитката си. Минути преди панела за презентации ще бъдат изтеглени 3-мата късметлии пред публиката на случаен пинцип, а най-добрата презентация ще бъде наградена с безплатен билет за фестивалa във Виена в края на октомври.
Правилата са прости : 4 мин. презентация и 3 мин въпоси и отговори.  Победителят ще бъде излъчен от Емина Бабич, част от виенския екип.
Eventbrite - betabreakfast