unnamedBetahaus винаги е подкрепяла и ще продължава да подкрепя разни интересни кампании. Следващата, на която не само ще ударим рамо, но обмисляме и участие е “До работа с колело”. Тази инициатива се провежда за втори път в България. Новото в тазгодишния случай е, че става национална. Има състезателен и насърчителен дух. Сигурни сме, че ще успеем да събудим спортната част от вас, която несъмнено обича да получава и награди.

“До работа с колело” ще се проведе от 1 до 31 май. Месецът не е избран случайно. Май, отдавна е известен, като периода на велосипедистите. Оказва се, че повече от десет години на 31-о число се провежда традиционното голямо майско велошествие.

За участието:

В кампанията няма никакви ограничение за участниците. Могат да се включат, както много активни, така и начинаещи велосипедисти. Възможностите са за индивидуално и отборно участие. Минимумът състезатели, за да се регистрира отбор е двама души. Отборите могат да бъдат както фирмени, така и такива на институции, учреждения, университети или пък неправителствени организации.

Регистрацията става лесно. Нужно е да бъде посетен сайта на кампанията и чрез имейл или facebook профила си да направи свой или отборен/фирмен профил. Разбира се ежедневно трябва да маркира изминатото разстояние и да следи на кое място в класацията се намира. Споменахме и награди! – Екипът на Procredit bank е официален партньор на кампанията и ще награди шампионите в индивидуалното или отборно класиране.Screen Shot 2014-04-30 at 12.21.28 PM

За миналогодишното състезание:

Формулата, която стои зад успешната реализация на кампанията, показа невероятни резултати при предишното издание. В миналогодишната кампания се включиха 419 индивидуална участника и 51 фирмени отбори, които в продължение на един месец успяха да навъртят феноменалните 37 916 велосипедни километри. Малко не достигна на участниците, за да обиколят земята по дължината на екватора, но сме сигурни, че в тазгодишното издание рекордът ще падне.