coworking,персонални,здраве,benefits,плюс,добавки,бизнес,пътешественици,каравани,офис,multisport,общност,стойност,партньори

betahaus не е просто работно място, betahaus е общност, истории, приятелства, гледки и разбира се още малко добавена стойност от всички наши партньори – beta +

За нас е важно обитателите ни да се чувстват на правилното място и да знаят, че като идват при нас ще получат не просто бюро, интернет и кафе, а и много повече. Точно затова от години насам, развиваме услугата beta +, която дава възможност на всички наши обитатели да се възползват от специални услуги и намаления, до които иначе не биха имали достъп.

В тази статия споделяме допълнителните услуги, до които можеш да имаш достъп, ако си част от betahaus.

допълнително здравно осигуряване от Uniqa


Тази услуга включва почти всички раздели на здравеопазването, от зъболечение, през дерматология, до болнично лечение и лекарства. Надяваме се на никого да не се налага да се възползва от последните две. Uniqa работят със системата на superdoc, така че през тяхното приложение можете да откриете всякакви специалисти.

coworking,персонални,здраве,benefits,плюс,добавки,бизнес,пътешественици,каравани,офис,multisport,общност,стойност,партньори

карта multisport


Макар повечето от нас да обичаме планината, природата и разходките, ежедневието ни, в по-голямата си част, се свежда до работа на стол и пред компютър, което не е оптимално за здравето. Затова като обитател на betahaus, можеш да се възползваш от карта multisport, която включва различни спортни занимания на открито и в зала.

офис извън града

coworking,персонални,здраве,benefits,плюс,добавки,бизнес,пътешественици,каравани,офис,multisport,общност,стойност,партньори


С beta + можем да предложим специални цени в няколко приятни места за отдих или работа в природата.

Chillhouse

предлага спокойната атмосфера на ритрийт център в комбинация с комфорта на модерния начин на живот. При тях ще откриеш всекидневна йога и медитация, вкусна вегетарианска храна и седмична неангажираща програма.

Devin Coworking

е много добре оборудван мини coworking space в сърцето на Родопите. Там можеш да отидеш както за почивка и откъсване от ежедневието, така и за да разнообразиш няколко работни дни с гледка към планината и след работни разходки.

в сайта на Nomad Balkans

можеш да откриеш различни места в планината, на морето или в града, където да съчетаеш няколко работни дни с природна атмосфера и активности организирани от домакините. Ако пък търсите място за тийм билдинг, също можете да се обърнете към тях.

coworking,персонални,здраве,benefits,плюс,добавки,бизнес,пътешественици,каравани,офис,multisport,общност,стойност,партньори

за пътешествениците

За обитателите ни, които са фенове на къмпингарския начин на живот и обичат да пътуват, можем да предложим специални предложения при Campertrips.bg и karavani.bg.
Просто трябва да си избереш дали искаш да пътуваш някъде с кемпер или си окей да отидеш на вече подготвена каравана, на която да се отпуснеш и да се насладиш на почивката, или работата от разстояние.

персонални проекти

Знаем, че повечето хора, работещи в betahaus се занимават с повече от едно нещо (има ли вече някой, който не го прави…) и винаги се стараем да помагаме на развитието на бизнесите и проектите им. Две услуги, от които можеш да се възползваш с голямо намаление са Superhosting.bg и eventstreaming.bg
Имената им говорят сами за себе си, но все пак, нека поясним, че със superhosting можеш да си купиш домейн и хостинг за твоята уеб страница при водещия доставчик на тази услуга в България. А eventstreaming предлагат премиум излъчване на живо на дигитални или физически събития като конференции, симпозиуми и тн.

coworking,персонални,здраве,benefits,плюс,добавки,бизнес,пътешественици,каравани,офис,multisport,общност,стойност,партньори

бизнес бизнес

Партнираме си и с две приложения, които пряко могат да помогнат за управлението на бизнеса ти: Swapkaart и Elvis. 

Swapkaart ти предоставя възможността да изглеждаш стилен и модерен с безконтактна визитна картичка, която можеш да персонализираш както на външен вид, така и откъм софтуер.
Elvis пък ти дава възможност да управляваш бизнеса си от телефона или компютъра си. Можеш да го използваш за взаимоотношения с партньори и клиенти (CRM), проследяване на плащания, парични потоци, дългове и активи, за прогнозиране и планиране на приходи, издаване на фактури и други счетоводни документи.

И накрая, но не на последно място, отново да се върнем на дългите часове прекарани пред компютъра…знаем, че на всички ни се иска да сме супер хора и нищо да не може да ни бутне, но все пак понякога се налага да се примирим с факта, че очите ни се изтощават и понякога отслабват с годините работа пред екран. Точно затова, като обитател на betahaus можеш да се възползваш от намаления в super 9000 optics. Там можеш да отидеш на преглед при супер модерен робот, както и да си избереш подходящи очила за теб.

това беше…но не съвсем

Това са голяма част от привилегиите, които можеш да получиш като обитател на betahaus, но този списък не изчерпва всичко, което можем да ти предложим. Списъкът ни с партньори постоянно расте, а създаването на приятелства и партньорства на събитията ни е незаменима възможност.
Избери си удобна за теб локация и ела да пробваш.