Oказа, че имаме общо с двама от четиримата полуфиналисти в глобалния конкурс за социални предприемачи The Venture на Chivas Regal.
betabreakfast хлебни къщи
Надежда Савова и нейният проект Мрежа Хлебни Къщи България бяха гости на ежеседмичната ни закуска (betabreakfast) още миналата година. Ние бяхме едно от първите места, на които Надежда представи своята идея.
Сега стискаме палци и на Arthesis, които пъх бяха част от betapitch състезанието ни през 2014г., което дава десетки възможности на млади предприемачи. Тогава те спечелиха възможността да  участват в betapitch global и да представят стартъпа си, който беше в съвсем начален етап на развитие. Заслужено си извоюваха 6 месеца бюро в betahaus berlin и имаха възможността да бъдат част от тяхната общност и да си помогнат за развитието на проекта.
arthesis covers betahaus sofia
Сега Георги – има опит с изобретяването на медицински продукти и 3принтиране, Наско – пуска компилатора, за да провери дали той прави грешки и Демир – има опит като предприемач и се грижи за бюджета (екипът на Arthesis) отново са част от работно ни пространство, заемайки тийм бюро.
arthesis betahaus sofia team desk
Жоро сподели, че за тях ще бъде изключително полезно да спечелят.
fingers crossed, както се казва и ще ви държим в течение…