Срещни workshops @ beta

Говорейки си за мисия, визия и цели винаги сме пионерствали.

Успешно наложихме формата skill sharing @ betahaus, който е имал и има за цел да сподели ценни знания и опит с всички, които имат глад за това. Освен тези нови знания ние предоставяхме неформална обстановка за откриване на хора със сходна визия и идеи. Цял куп визитки минаха покрай очите ни, докато протичаха лекциите. Много хора създадоха ценни връзки и подобриха своя бизнес. Първи ви запознахме с дигиталната валута Bitcoin за първи път се заговори за дизайн мислене и още много „за първи път“ теми се разнищваха в залата ни за събития.

Сега решихме да направим крачка към работилниците, с които искаме да надградим този обучителен и полезен пакет. workshops @ beta ще бъде новата програма на betahaus от различни платени обучения, лекции и курсове. Ще срещаме експерти от различни индустрии с всеки, който иска да научи нещо ново, да вдигне нивото на знания, или да опита нещо различно.

_DSC0025

Направи си сам (DоIтYоurself) например…
Гледайки тази стойка за Ipad си мислим – Защо да не се научим да изработваме полезни продукти?
Освен тази необятна DIY сфера, ще засегнем още много, които за момента ще оставим в тайна. И разбира се отново сме отворени към предложения. Кажи ни какво би искал научиш на contacts@betahaus.bg

Малко за първата работилница…Screen Shot 2014-09-29 at 10.01.23 AM

Колаборираме със Sound Ninja и правим “Mиксинг работилница с Димитър “Майт” Ганчев”. Нищо повече няма да издадем за нея. Очаквайте събитието с подробна информация на нашата facebook страница.
И между другото работното пространство рядко е празно! Трябва да се види…