Гости в betahaus, аналогови гости – тези, които идват в пространството покрай събития, работа или просто да изпият едно кафе. Можеш да ги срещнеш в коридора или в кафенето и да обсъждате теми като bitcoin, 3d принтиране, стартъп средата в у нас, дрони, уеб дизайн, приграмиране, или пък нечия домашна ракия. Много от тези хора искат да споделят тези теми. Сега ние ще им дадем възможност, чрез каналите си.
betahaus винаги е била повече от пространство, в което можеш да работиш, betahaus добавя стойност. Това има за цел и новата ни рубрика „Гости в Блога“.
Гостите в блога ще бъдат дигитални, тези които ще споделят с вас най-различни теми, мнения, ценни съвети и знания. Интересни личности, които ще достигат до много по-голяма част от вас, защото ще ги четете тук.


Селектирали сме първите. Някак ни се иска блогът да се обогати и да стане една отворена платформа за диалог, който да не е еднопосочен. Ако имаш желание да се включиш като наш дигитален гост можеш да ни пишеш на contact [at] betahaus.bg. Винаги сме отворени за предложения и коментари.
Темите ще бъдат от всякакво естество, защото кой обича ограничения? Първата очаквайте съвсем скоро.