Лаптопаджийски лагер Чепеларе или 3 седмичен период (18 Юли – 8 Август), през който ти се предоставя CoWORKING & CoLIVING пространство в пакет на ЛАПТОПАДЖИИ, които могат да живеят и работят за желан от тях период от време в Чепеларе. Ами какво по-прохладно от планина през лятото?
summer_coworkation_camp_chepelare_19

Ако имаш бюро в бетахаус, можеш да се възползваш преференциално от всичко, което предлага Чепеларе спейс.
Ако обичате да презареждате в планината без да изоставяте настоящите си работни проекти, това предложение от нашите приятели от OfficeIntheWoods.com Чепеларе може да ви се стори интересно – летен CoWORKATIONCamp Чепеларе 18 юли – 8 август – временно споделено работно пространство в планината с всички удобства и 20 mbit интернет, където всеки може да работи в подходяща работна среда извън офиса и възможност за спорт, вдъхновение и хубава гледка, чист въздух и прохлада, истинска храна и екскурзии през свободното време.
Спорт в планината? – Чепеларе е чудесно място за планинско колоездене и походи в гората. Можете да участвате и в кулинарни, фотографски и арт работилници (керамика или инсталации с метал), както и практически курс по свиване и игра на фунийки.
По това време в Родопите има големи фолклорни събития – “Рожен” (18-19 юли) и “гайдарско надсвирване Гела” (1-2 авг) – може да съчетаете пътуването си и с тях.
summer_coworkation_camp_chepelare_10
Всичко това е предпоставка за незабравими моменти, както онези лагери от детството, но този път, работейки в планината. От там и името CoWORKATION Camp = Coworking + Coliving + Vacation & Inspiration. Повече инфо и записване на сайта им.